Marit Kobro går av som administrerende direktør i Pasientreiser HF

Marit Kobro går av som administrerende direktør i Pasientreiser HF.  Styret i Pasientreiser HF har konstituert Per Monstad Halvorsen som ny administrerende direktør.

Foto: Pasientreiser HF / Birgitte Sjøberg

Kobro har vært administrerende direktør i Pasientreiser HF siden foretaket ble etablert våren 2009.

- Det har vært en fantastisk reise å være en del av Pasientreiser HF - fra etablering til der foretaket står i dag. Spesielt vil jeg berømme alle de gode kollegene jeg har jobbet sammen med. Gjennom effektiv drift og videreutvikling har vi levert gode resultater til eierne og en enklere og mer tilgjengelig tjeneste til brukerne, sier Kobro.
 
- På vegne av styret vil jeg takke Kobro for innsatsen. Foretaket har levert gode resultater siden oppstarten og er stadig en pådriver for bedre tjenester på pasientreiseområdet, sier styreleder Line Alfarrustad i Pasientreiser HF.
 
Monstad Halvorsen har jobbet i Pasientreiser HF siden 2009 og kommer fra stillingen som direktør for virksomhetsstyring.

- Jeg er veldig glad for at Monstad Halvorsen har takket ja til konstitueringen. Han kjenner organisasjonen svært godt. Styret er sikre på at han vil ivareta organisasjonen og det viktige arbeidet som gjøres på en god måte, sier Alfarrustad.
 
Stillingen som administrerende direktør i Pasientreiser HF vil bli utlyst.


Fant du det du lette etter?