HELSENORGE

Rita Kilvær er ny administrerende direktør i Pasientreiser HF

Rita Kilvær (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Pasientreiser HF. 

Bilde av Rita Kilvær

Rita Kilvær er ansatt som ny administrerende direktør i Pasientreiser HF fra 1. april 2021.

Kilvær er utdannet jurist, kommer fra stillingen som regiondirektør i kriminalomsorgen Sør, og tiltrer stillingen i Pasientreiser HF 1. april 2021. 

- Det blir spennende å starte som administrerende direktør i Pasientreiser HF. Jeg har fulgt foretaket over en tid, lagt merke til det gode arbeidet som er gjort - og så er jeg er særlig imponert over resultatene som er oppnådd innen digitalisering. Nå ser jeg fram til å møte alle de dyktige medarbeiderne der, sier Kilvær.

- Styret i foretaket er veldig fornøyd med å kunne ansette en så erfaren leder, og ser frem til samarbeidet. Pasientreiser HF vil fortsatt ha sterkt fokus på kvalitet i tjenesten til brukerne og videreutvikling av tjenestene, sier styreleder Line Alfarrustad.

Per Monstad Halvorsen fortsetter som konstituert administrerende direktør fram til 1. april 2021. 

Pasientreiser HF er et nasjonalt helseforetak, som sammen med 17 andre helseforetak, skal sørge for at befolkningen møter gode og likeverdige tjenester på pasientreiseområdet. Organisasjonen har 140 ansatte og er representert i Skien, Mosjøen, Førde, Ålesund og Moelv. Fant du det du lette etter?